Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه علم و پیشرفت خبرگزاری فارس به نقل از معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، سیمین زمانی‌زاده نجاری مدیرعامل شرکت دانش‌بنیان آریانا شیمی گیاه تیر ازیس گفت: ما در این شرکت بر اساس فرایندهای علمی، کار خالص‌سازی ترکیبات موثره‌ گیاهان مختلف را انجام می‌دهیم. شرکت‌های دارویی، اساتید دانشگاه‌ها، آزمایشگاه و پژوهش‌گران حوزه دارو و گیاهان دارویی نیز از جمله مشتری‌های این شرکت هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیرعامل شرکت دانش‌بنیان آریانا شیمی گیاه تیر ازیس در ادامه افزود: محصولات مختلفی در این شرکت تولید می‌شود. یکی از این محصولات ماده کورکومین است که از جمله مواد موثره درون زردچوبه است. کپسول‌های این ماده به صورت دارو در داروخانه‌ها عرضه می‌شود.

این فعال دانش‌بنیان ضمن اشاره به فعالیت‌های علمی مختلف انجام گرفته در این شرکت گفت: همچنین برخی سازمان‌ها و نهادهای نظارتی مانند سازمان غذا و دارو ممکن است برای تکمیل فرایند بررسی و نظارت خود، به مواد موثره خالص استحصال شده از گیاهان نیاز داشته باشند. پیش از این مواد از شرکت‌های بین‌المللی تهیه می‌شد اما ما در حال حاضر از توان تولید این مواد با قیمت بسیار کمتر برخوردار هستیم.

زمانی‌زاده نجاری همچنین بیان کرد: مواد موثره استحصال شده می‌تواند از ارزش افزوده بالای برای کشور برخوردار باشد و حتی صادرات آن نیز می‌تواند ارزآوری قابل توجهی به همراه داشته باشد. برای مثال 5 گرم از مواد موثره گیاه رزماری تا 10 میلیون تومان ارزش‌گذاری می‌شود.

این پژوهشگر حوزه گیاهان دارویی و مواد موثره گیاهان، در توضیح بیشتر فعالیت‌های این شرکت افزود: ما برای کارمان از گیاهان بومی ایران استفاده می‌کنیم و سعی می‌کنیم تا نیازهای پژوهشی و یا نیاز شرکت‌های فعال در حوزه گیاهان دارویی را برطرف سازیم.

به گفته وی، در حال حاضر فرایند ثبت اختراع یکی دیگر از محصولات این شرکت نیز به اتمام رسیده است و یک نوع سوسیس تولید کرده‌ایم که در آن مواد گیاهی و طبیعی جایگزین مواد نگهدارنده شیمیایی شده است.  در واقع این محصول در دسته محصولات غذایی فراسودمند قرار می‌گیرد. امیدوار هستیم در آینده نزدیک نیز بتوانیم دایره محصولات تولیدی را بسیار گسترده‌تر کنیم.

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: شرکت دانش بنیان گیاهان دارویی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری خبرخوب گیاهان دارویی مواد موثره

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۰۸۰۵۸۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پژوهش و بومی سازی رویکرد اصلی شرکت ملی حفاری ایران

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای استان خوزستان، بیگ زاده در بیست و هشتمین نمایشگاه بین المللی نفت، گاز، پالایش و پتروشیمی ایران با اشاره به اینکه توجه به بومی سازی و امور پژوهشی برای شرکت ملی حفاری ایران بسیار اهمیت دارد بیان کرد : با تلاش دانش بنیان ها و به همت متخصصان داخلی تاکنون ٢٤ هزار قطعه در این مجموعه بومی سازی شده است.

مدیر پژوهش، فناوری و مهندسی ساخت شرکت ملی حفاری ایران افزود: علاوه بر طراحی و ساخت قطعات ،  بومی سازی تجهیزات صنعت حفاری نیز از اولویت های شرکت ملی حفاری ایران است.

وی با بیان اینکه ما بیش از ٧٠ درصد نیازمندی شرکت ملی خفاری ایران را برطرف کردیم گفت : نمایشگاه صنعت نفت خوزستان و این نمایشگاه بزرگ مکمل هم و مکانی برای تبلور دستاورد‌هایی است که در طول یکسال برای یک مجموعه صنعتی انجام میشود.

بیگ زاده با اشاره به امضای دو تفاهم نامه با پژوهشگاه صنعت نفت و پارک علم و فناوری گفت : یک تفاهم نامه نیز با صندوق پژوهش و فناوری صنعت نفت انعقاد خواهیم کرد.

او تاکید کرد: متخخصصان ما در شرکت ملی حفاری ایران با ١٦٤ شرکت سازنده و دانش بنیان در حال فعالیت هستند.

بیست و هشتمین نمایشگاه بین المللی نفت، گاز، پالایش و پتروشیمی تا ٢٢ اردیبهشت در تهران دایر است.

دیگر خبرها

  • پژوهش و بومی سازی رویکرد اصلی شرکت ملی حفاری ایران
  • رشد مجدد دندان با دارویی جدید
  • کشف راه‌حل پرورش گیاهان در سیاره سرخ
  • کاهش وابستگی شهرداری قم به محصولات غیر بومی با همکاری استارتاپ‌ها
  • فراخوان «کسب دانش فنی تولید کلرومتان در مقیاس پایلوت»
  • ادغام ادویه و داروی گیاهی برای تجربه یک طعم تازه
  • توسعه زنجیره ارزش ماهیان سردآبی در چهارمحال و بختیاری
  • دست کوتاه تولیدکنندگان در تامین مواد اولیه/ راه پر پیچ و خم است!
  • ایران رتبه چهارم علم گیاهان دارویی و طب سنتی دنیا
  • ایران در رتبه چهارم تولید علم دنیا در حوزه گیاهان دارویی