Web Analytics Made Easy - Statcounter

یکی از استارتاپ‌های نانویی اقدام به تولید ماده ضدعفونی‌کننده پایه گیاهی کرده که در آن از فرمولاسیون نانوآمولسیون استفاده شده است.

به گزارش گروه فناوری خبرگزاری دانشجو، افرند کیارز سپهر یکی از استارت‌آپ‌های حاضر در سومین برنامه نانواستارت‌آپ‌ها است. این شرکت اقدام به تولید ماده ضدعفونی‌کننده پایه گیاهی کرده که در آن از فرمولاسیون نانوآمولسیون استفاده شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

گیاهان مورد استفاده در این محصول بومی ایران هستند.

نیما حق‌شناس مدیرعامل شرکت افرند کیارز سپهر درباره این محصول گفت: این محصول ضدعفونی‌کننده، یک نانوآمولسیون روغن گیاهی است که با استفاده از عصاره ۸ گیاه دارویی بومی ایران ساخته شده است. نتایج بررسی‌های ما نشان می‌دهد که این ضدعفونی‌کننده قابلیت از بین بردن انواع عوامل بیماری‌زا را در کمتر از یک دقیقه دارد.

وی درباره ساز و کار این فناوری ادامه داد: نانوآمولسیون مورد استفاده در این ضدعفونی‌کننده به صورت عمده روی غشاء سلولی اثر می‌گذارد. یکپارچگی غشاء را از بین می‌برد و در ادامه موجب نشت مواد سلولی نظیر یون‌ها، اسید‌های نوکلئیک و ATP به خارج از سلول می‌شود.

به گفته مدیرعامل افرند کیارز سپهر، این ضدعفونی‌کننده گیاهی با پوست سازگار بوده و حساسیت ایجاد نمی‌کند و فاقد الکل است. همچنین در تولید آن از مواد آتش‌زا استفاده نمی‌شود و عاری از ترکیبات صنعتی مضر نظیر کلر، پراکسید هیدروژن، فلزات سنگین و هیپوکلریت اسید است.

این فناور جوان که دانشجوی دوره دکتری نانوفناوری است از دریافت مجوز‌های اولیه مربوط به محصول خبر داد و گفت: نمونه آزمایشگاهی تولید شده و مجوز‌های مربوط به آن نیز اخذ شده است. در حال تست‌های تکمیلی میدانی هستیم و همچنین در حال مذاکره برای جذب سرمایه‌گذار برای تولید انبوه این محصول هستیم.

این محصول برای ضدعفونی‌کردن دست، سطوح، دام و طیور، کفش و داشبورد و حتی صفحه تلفن همراه قابل استفاده است.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: فناوری نانو ضدعفونی کننده نانواستارتاپ گیاهان بومی ضدعفونی کننده

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۲۵۸۸۳۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

با توجه به شعار سال امکانات کشور و دستگاه‌های اجرایی باید در حمایت از تولید باشد/تلاش برای بومی سازی و تکیه بر توان داخلی

به گزارش تابناک به نقل از مس پرس، دکتر حسین مدرس خیابانی در جلسه‌ تولید مجتمع مس شهربابک، مهمترین رسالت شرکت ملی صنایع مس را تولید دانست و اظهار کرد: تولید یک مولفه اقتدار برای هر کشوری محسوب می‌شود و امروزه با توجه به تاکیدات مقام معظم رهبری در زمینه تولید، تلاش و اولویت ما رشد تولید و پیشبرد و سرعت بخشیدن به تکمیل طرح‌های توسعه شرکت ملی صنایع مس است.

وی با تاکید بر لزوم انجام مسئولیت‌های اجتماعی تصریح کرد: ایجاد اشتغال در یک منطقه بزرگترین خدمت و مسئولیت اجتماعی است.

وی ادامه داد: انجام مسئولیت‌های اجتماعی، بیشتر در گرو انجام طرح‌های توسعه و رشد تولید است و تمام تلاش و تمرکز پرسنل باید بر رونق و رشد تولید متمرکز باشد تا زمینه برای خدمت بیشتر به مردم در قالب انجام مسئولیت‌های اجتماعی فراهم شود.

مدیرعامل شرکت ملی مس ایران با تاکید بر بومی‌سازی و تکیه بر توان داخلی اظهار کرد: مهمترین وجه بومی سازی، خودباوری است وخوشبختانه مجتمع مس شهربابک در حوزه بومی‌سازی قطعات پیشگام است.

وی با تاکید بر انتقال تجربه بومی‌سازی مجتمع مس شهربابک به سایر مجتمع‌ها گفت: باید پیگیری‌های لازم برای یکپارچه‌سازی زنجیره تامین صورت پذیرد.

گفتنی است؛ مدیرعامل شرکت ملی صنایع مس ایران در سفر به شهربابک به اتفاق دکتر حسن‌زاده، معاون اقتصادی استانداری کرمان و جمعی از معاونین شرکت ملی صنایع مس، از طرح‌های توسعه مجتمع مس شهربابک بازدید کرد و در جریان مسائل و موانع پیش‌روی پروژه‌های توسعه‌ای قرار گرفت.

دیگر خبرها

  • با توجه به شعار سال امکانات کشور و دستگاه‌های اجرایی باید در حمایت از تولید باشد/تلاش برای بومی سازی و تکیه بر توان داخلی
  • ۸۴ درصد پهپادهای کشاورزی در داخل تولید می‌شوند
  • کاهش ۱۵ میلیون تومانی قیمت زعفران
  • ادغام ادویه و داروی گیاهی برای تجربه یک طعم تازه
  • ایران رتبه چهارم علم گیاهان دارویی و طب سنتی دنیا
  • ایران در رتبه چهارم تولید علم دنیا در حوزه گیاهان دارویی
  • تولید سلنیوم آلی و رقیق‌کننده اسپرم با مصرف دامی در کشور
  • رتبه چهارم ایران در تولید علم دنیا در حوزه گیاهان دارویی
  • (عکس) مقایسه ال۹۰ با نمونه بومی‌سازی شده!
  • نمایش دستاوردهای هسته‌ای بومی ایران در حاشیه کنفرانس بین‌المللی هسته‌ای